WENKBRAUWEN

INTAKE PERMANENTE MAKE-UP

Kosteloos

MICROBLADING

Inclusief intake en nabehandeling. Meer info microblading

€ 275,-

MICROBLADING TOUCH UP

Inclusief intake en nabehandeling

€ 175,-

POWDERBROWS

Inclusief intake en nabehandeling

€ 375,-

Meer info

Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Geschikt voor vrijwel iedereen.

TOUCH UP

€ 175,-

OGEN

INFRALASH

Dikte is per persoon verschillend, valt alleen in de wimperrand.

Boven: € 275,-

 

Subtiel lijntje tussen de wimpers (boven en onder): € 295,-

EYELINER BOVEN MET WING

Inclusief intake en nabehandeling

€ 275,-

EYELINER MET WING BOVEN & INFRALASH ONDER

Inclusief intake en nabehandeling

€ 350,-

EXTRA

Er zit altijd 1 nabehandeling bij.  Soms is er een extra nabehandeling nodig die niet bij de prijs is inbegrepen.  Een extra nabehandeling is € 85,-

Een nabehandeling kan alleen binnen 6 tot 8 weken plaatsvinden.  Er wordt gewerkt op levende huid met verschillende types vooraf is niet zichtbaar of het pigment vasthoudt of afstoot.

Indien oude PMU niet of nauwelijks zichtbaar is kan er niet voor bijwerking worden gerekend.

9a92c64f-128b-4733-8ff1-06ede4bd266c
44283f98-1fa1-4db3-81e2-8dec246c5f12
2815541c-f5d2-49d3-8d92-bab2402fcae1

Wat is permanente make-up

Meer info

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 5 jaar in de huid worden gebracht. Mogelijkheden van permanente make-up zijn: wenkbrauwen, eyeliners of lippen.

PMU is een goede oplossing voor iedereen die er altijd goed uit wilt zien.  Als je allergisch bent voor make up of het niet goed kan verdragen of altijd uitloopt.  Ideaal op vakantie met het zwemmen in de sauna of tijdens het sporten. Het loopt niet uit. Of als je bijv. niet gezegend bent met volle, gelijke  wenkbrauwen.

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidse bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere  licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

Om deze reden is een jaarlijkse herhaalbehandeling nodig ; ofwel een Touch up behandeling.

De behandeling & intake

meer info

Voor een behandeling wordt er altijd een intake gesprek ingepland. Hier bespreken we samen wat de wensen en de mogelijkheden zijn voor het beste resultaat. Tijdens de intake krijg je alle belangrijke informatie over de producten en de behandeling. Ook bespreken we eventuele risico’s en je gezondheid, zodat we gerust en veilig kunnen beginnen aan de permanente make-up.

Bij een intakegesprek tekenen we een voorbeeld op het behandelgebied. Zo kun je een indruk krijgen van het resultaat. Bovendien krijg je altijd een persoonlijk advies over de vorm en kleuren. Na de intake kan de behandeling worden ingepland.

Bij de prijs zit 1 nabehandeling inbegrepen. Deze nabehandeling volgt na 6 a 7 weken na de eerste behandeling. De huid is dan genezen. Daarna kan de permanente make-up geperfectioneerd worden.

Praktisch

Meer info

Wens je verdoving tijdens de behandeling? Dan dien je dit zelf aan te vragen bij de huisarts en mee te nemen naar de afspraak. Het gaat hier om  EMLA crème. Een PMU-specialist mag wettelijk geen verdoving vanuit eigen behandelplek aanbieden aan de klant. Vaak wordt een behandeling gegeven zonder verdoving, omdat het niet perse pijnlijk hoeft te zijn.

Mocht je in der loop van de tijd de permanente make-up willen opfrissen, dan is een “Touch up” behandeling mogelijk. Het mooist is dit om het jaar te doen.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 6 weken weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Heeft u ergens anders Permanente Make up laten zetten en wilt u het bij MG beauty  bij laten werken of u ben niet tevreden met de geplaatste permanente make up dan nodig ik u graag eerst uit voor een intake gesprek.  Om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

MICROBLADING

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met micro blading is de perfecte natuurlijke wenkbrauw te creëren.

Elk haartje dat mist wordt individueel met een microblading- mesje getekend. Bij deze techniek van permanente make-up worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar de pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat.

De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.)

De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar

Hoe gaan we te werk:

We bespreken eerst je wensen. Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot je helemaal tevreden bent, waarna we de kleur kiezen die het best bij je eigen haarkleur en huidskleur past.

De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag.

De behandeling duurt gemiddeld  2 uur.

 

Veilige en zuivere pigmenten

Hoge retentie waarde, verbeterde wondgenezing, voorkomt allergische reacties, verhoogde kleurintensiteit, hoge duurzaamheid in de huid.

Geen PAK’s & PPA’s. Geen ijzeroxides. Geen zware metalen en AZO’s. Voldoet aan Europese en Nederlandse richtlijnen

We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD