Het geven van ontspanningsmassages is een dankbare taak. Heerlijk een half uur of uur gemasseerd worden doet wonderen voor lichaam en geest. Zeker door het gejaagde bestaan van tegenwoordig is het belangrijk om jezelf een paar weldadige momenten van rust en ontspanning te gunnen.

Ontspannen, juist als je weinig tijd hebt.
Ken je dat, die dagen dat je het zo druk hebt dat je maar door blijft gaan? Dat jouw lichaam schreeuwt om ontspanning, maar dat je daar eigenlijk geen tijd voor hebt?
Soms heb je het eenvoudig veel te druk om anderhalf of zelfs maar een uur voor jezelf vrij te kunnen boeken. In zo een geval is het prettig om te kiezen voor een korte massage waarbij je even heerlijk kunt ontspannen voordat je er weer volop tegenaan gaat.
Deze korte massages zijn een weldaad om de hectiek van alledag tegen te gaan:

INDIASE HOOFDMASSAGE

De Indiase hoofdmassage is een heerlijke massage waarbij met warme olie je nek, schouders en gezicht wordt gemasseerd. De Indiase hoofdmassage is de ideale massage om tot rust te komen.

30 min | € 35,-

BALINESE MASSAGE

Deze massage wordt gegeven met Balinese kokosolie en bevat veel strijkbewegingen, stretch en diepere druk. Door de acupressuur worden de blokkades opgeheven en krijgen de energiebanen meer ruimte.

30 min | € 35,-

ONTSPANNINGSMASSAGE

Met een ontspanningsmassage komt je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk even tot rust.
De massage bestaat gedeeltelijk uit een zachte benadering maar soms wordt er ook even stilgestaan bij spanningsgebieden die met iets diepere druk worden aangeraakt. Denk hierbij aan het nek-rug-schoudergebied. Het is heerlijk om daarna echt ‘los te laten’.

30 min | € 35,-

45 min | € 50,-

60 min | € 65,-

STRESS RELIEF MASSAGE

Laat u verwennen en ontspannen met onze Stress Relief massage om de stress van het dagelijks leven weg te nemen. Of u nu last heeft van spanningen in uw nek en schouders of gewoon een moment van rust nodig heeft, onze massage zal u helpen te ontspannen en uw energiebalans te herstellen.

30 min | € 35,-

45 min | € 50,-

60 min | € 65,-

STEMPELMASSAGE

Een ontgiftende en ontspannende massage. Stempelmassage komt oorspronkelijk uit Thailand. Het is een massage waarbij onderliggende blokkades vrijkomen waardoor de energie weer gaat stromen.

De stempels bestaan uit 12 verschillende kruiden die elk hun specifieke en heilzame werking hebben. Door de kruidenstempels raak je afvalstoffen kwijt. het werkt reinigend, verwarmend en het heeft een kalmerend effect. Het geeft verlichting van stijfheid, spierpijn en het is stimulerend voor de bloedsomloop. Daarnaast heeft de massage een diepe ontspannende werk.

60 min | € 65,-

SUMMER SCRUB MASSAGE

Ontdek de nieuwste toevoeging aan onze behandelingen deze zomer: de Summer Scrub Massage bij onze beautysalon! Laat je huid stralen met deze verfrissende en revitaliserende behandeling, die de dode huidcellen zachtjes exfolieert en hydrateert met behulp van natuurlijke ingrediënten. zullen ervoor zorgen dat je helemaal ontspannen en vernieuwd de salon verlaat. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een stralende zomerse gloed!

30 min | € 45,-

60 min| € 85,-

BINDWEEFSELMASSAGE

GEZICHTSMASSAGE

een gezichtsmassage is een momentje self care. Even wat tijd voor jezelf, om te ontspannen, goed voor je huid zorgen en even nergens anders aan hoeven te denken. Geniet van deze 20 minuten durende massage met onze heerlijke face massage oil Lavendel & Grapefruit. De olie helpt rimpels tegen te gaan en versnelt de huidcelregeneratie. Daarnaast en zeker niet onbelangrijk zorgt een gezichtsmassage voor een goed humeur!

20 min | € 25,-

VOETMASSAGE

VOETMASSAGE

Een massage van de voeten is geschikt voor iedereen en heeft een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Het werkt ontspannend en ontstressend, verbetert de doorbloeding en bevordert je nachtrust. Een voetmassage is een boost voor je afweer en het pept je humeur op.

20 min | € 25,-