4-WEEKSE AHA BOOTCAMP

In de winter krijgt de huid een doffe teint door minder zon, minder vitamine D, minder frisse buitenlucht, en – over het algemeen – ongezonder eten en minder bewegen dragen hier aan bij. Voeg daar nog eens kou en verwarming aan toe en de huid schreeuwt om (een boel) vocht! De gevolgen van een tekort aan vocht in de huid zijn verlies van veerkracht en eerste rimpeltjes. Ook mimiek en stress drukken hun stempel op het huidbeeld. Tijd voor een bootcamp kuur!

Binnen 4 weken een prachtige, stralende en vitale huid? Wie wil dat nou niet? Dit najaar kun je  de mooiste resultaten bereiken met de LOOKX AHA bootcamp kuur.

 • vermindering van lijntjes en rimpels
 • egalere huidstructuur
 • versteviging van de contouren
 • vermindering van pigmentatiestoornissen
 • vermindering van roodheid en oneffenheden
 • verfrissing van de teint
 • verfijning van de poriën

Een goede najaars-boost begint met de juiste voorbereiding. Een voorbereiding die je  thuis kunt doen is het peelen van de huid! De nieuwe LOOkX Derma daily cleanser doet zijn verfrissende en ontspannende werk snel en effectief. De huid voelt zich direct herboren! Deze reiniging is op basis van 3% glycolzuur en verfrist, verheldert en zorgt voor een betere opname van de producten. Voor een gladde, zachte en stralende huid!

Gebruik vervolgens dagelijks of 2-3 per week de LOOkX Derma skin polish pads. Deze pads zijn doordrenkt met actieve werkstoffen en fruitzuren en zorgen ervoor dat dode huidcellen op een veilige manier oplossen.

Een AHA bootcampbehandeling van 45 min. kost 65 euro. 

Een kuur bestaat uit 4 behandelingen en zal elke week plaatsvinden. De kosten van de kuur zijn 220 euro.

LOOkX Skincare bootcamp- box

Deze box bevat alle producten om jouw huid thuis nog beter in topconditie te krijgen!

€ 69,95

COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. Rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met bindweefselmassage worden o.a. De volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulering van de huiddoorbloeding
 • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Opnameverbetering van werkstoffen
 • Bevordering van de celdeling
 • Versteviging van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie, wordt de behandelfrequentie vastgesteld- meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie opeenvolgende weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie x een wekelijkse behandeling. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Hoe snel zie je resultaat na de bindweefselmassage voor het gezicht?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en -nog veel belangrijker- te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan in kuurvorm. De huid zal dan steeds beter gaan ogen.

Kosten

Een bindweefselmassage voor het gezicht van 45 minuten kost 45 euro.

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de week plaatsvinden voor een optimaal resultaat. 3 weken achter elkaar 1 x per week, 3 weken rust, dan weer 3 weken 1 x per week.

De kosten voor de kuur bedragen 225 euro, waarbij één behandeling cadeau is.

Om het effect te onderhouden, wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen.

Bindweefselbehandeling compleet

Bestaat uit een bindweefselmassage inclusief gezichtsbehandeling met vitamine C-serium/ ampul en een collageenmasker.

Fantastisch resultaat!

Deze behandeling kost 75 euro.