4-WEEKSE AHA BOOTCAMP

In de winter krijgt de huid een doffe teint door minder zon, minder vitamine D, minder frisse buitenlucht, en – over het algemeen – ongezonder eten en minder bewegen dragen hier aan bij. Voeg daar nog eens kou en verwarming aan toe en de huid schreeuwt om (een boel) vocht! De gevolgen van een tekort aan vocht in de huid zijn verlies van veerkracht en eerste rimpeltjes. Ook mimiek en stress drukken hun stempel op het huidbeeld. Tijd voor een bootcamp kuur!

Binnen 4 weken een prachtige, stralende en vitale huid? Wie wil dat nou niet? Dit najaar kun je  de mooiste resultaten bereiken met de LOOKX AHA bootcamp kuur.

 • vermindering van lijntjes en rimpels
 • egalere huidstructuur
 • versteviging van de contouren
 • vermindering van pigmentatiestoornissen
 • vermindering van roodheid en oneffenheden
 • verfrissing van de teint
 • verfijning van de poriën

Een goede najaars-boost begint met de juiste voorbereiding. Een voorbereiding die je  thuis kunt doen is het peelen van de huid! De nieuwe LOOkX Derma daily cleanser doet zijn verfrissende en ontspannende werk snel en effectief. De huid voelt zich direct herboren! Deze reiniging is op basis van 3% glycolzuur en verfrist, verheldert en zorgt voor een betere opname van de producten. Voor een gladde, zachte en stralende huid!

Gebruik vervolgens dagelijks of 2-3 per week de LOOkX Derma skin polish pads. Deze pads zijn doordrenkt met actieve werkstoffen en fruitzuren en zorgen ervoor dat dode huidcellen op een veilige manier oplossen.

Een AHA bootcampbehandeling van 45 min. kost 65 euro. 

Een kuur bestaat uit 4 behandelingen en zal elke week plaatsvinden. De kosten van de kuur zijn 220 euro.

LOOkX Skincare bootcamp- box

Deze box bevat alle producten om jouw huid thuis nog beter in topconditie te krijgen!

€ 69,95

COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. Rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met bindweefselmassage worden o.a. De volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulering van de huiddoorbloeding
 • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Opnameverbetering van werkstoffen
 • Bevordering van de celdeling
 • Versteviging van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie, wordt de behandelfrequentie vastgesteld- meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie opeenvolgende weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie x een wekelijkse behandeling. Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Hoe snel zie je resultaat na de bindweefselmassage voor het gezicht?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en -nog veel belangrijker- te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan in kuurvorm. De huid zal dan steeds beter gaan ogen.

Kosten

Een bindweefselmassage voor het gezicht van 45 minuten kost 45 euro.

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de week plaatsvinden voor een optimaal resultaat. 3 weken achter elkaar 1 x per week, 3 weken rust, dan weer 3 weken 1 x per week.

De kosten voor de kuur bedragen 225 euro, waarbij één behandeling cadeau is.

Om het effect te onderhouden, wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen.

Bindweefselbehandeling compleet

Bestaat uit een bindweefselmassage inclusief gezichtsbehandeling met vitamine C-serium/ ampul en een collageenmasker.

Fantastisch resultaat!

Deze behandeling kost 75 euro.

MICRONEEDLING

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Met microneedling wordt in je huid de celdeling gestimuleerd. Je huid wordt hierdoor sterker, soepeler, wat dikker en egaler van kleur. De huid gaat er hierdoor frisser en stralender uitzien.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen zeer fijne naaldjes in de huid worden gestempeld. Er ontstaan dan kleine minuscule kanaaltjes in de huid die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid zal hierdoor 80% meer actieve ingrediënten opnemen die diep in de huid doordringen. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het mogelijk om veilig de huid rondom de ogen te behandelen.

De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling. Na de behandeling wordt er een vitamine C aangebracht op de huid en tot slot een rijk voedend masker op basis van Aloe Vera. Hierdoor hersteld de huid vele malen sneller. Na de microneedling behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. De huid zal nu hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken. Dit proces duurt 28 dagen.

De beste resultaten 

Microneedling is al effectief bij een enkele behandeling. Voor optimaal resultaat raden wij een kuur aan van 5 behandelingen. Collageen wordt door het natuurlijke proces van het lichaam op den duur weer afgebroken. Om het resultaat langer te behouden, raden wij aan om eens in de 3 tot 4 maanden de behandeling te herhalen.

Het gebruik van de juiste producten voor thuis zal de behandeling ondersteunen.

Microneedling is goed voor: 

 • Acne-littekens
 • Littekens
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken
 • Fijne lijntjes
 • Rimpelvorming
 • Kraaienpootjes

Wanneer geen microneedling behandeling: 

 • Geïrriteerde huid
 • Bij een huid met infectie of schimmelinfectie
 • Actieve acne
 • Actieve rosacea
 • Op eczeemplekken
 • Actinische keratose
 • Kanker
 • Open wonden of zweren
 • Bloedstollingsproblemen
 • Diabetes
 • HIV-Virus

Belangrijk na de behandeling 

Na de behandeling is de huid kwetsbaar en is het belangrijk de huid 24 uur zoveel mogelijk met rust te laten. Gebruik geen make-up, parfum en andere verzorgingsproducten. Ook raden wij zwemmen, sauna en sporten af om irritatie en ontstekingen te voorkomen. Na 24 uur is de huid hersteld en mag je weer doen wat je gewend bent.

Na de behandeling kan de huid droog en trekkerig aanvoelen. Wij raden aan om de oil elixer te gebruiken. Deze krijg je mee.

Bescherm uw huid tot minimaal 7 dagen na de behandeling met minimaal SPF30.

Vitamine C 

Vitamine C is een antioxidant. Het beschermt de huidcellen tegen vrije radicalen door deze te neutraliseren. Vrije radicalen zijn kleine, uiterst actieve, agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsel, Zij doen dit door middel van oxidatie. Tekenen van huidveroudering worden veroorzaakt door vrije radicalen, zoals hyperpigmentatie, huidverslapping en rimpels.

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Collageen 

Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

60 min | € 95,-

Een kuur van 5 microneedling behandelingen inclusief serum ter waarde van 83 euro: € 450,-