Bio peeling

Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties, we hebben 3 verschillende bio peels; de Herbal Peel, Pumpkin Peel en de Amino Acid Peel. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

De Bio Peel Kruidenpeeling is een licht- tot mediumsterkte peeling en heeft een licht- tot mediumdiepe werking. De Bio Peel is toepasbaar voor alle huidtypen, tevens de donkere huidtypen en de gevoelige huiden. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. De huid wordt niet specifiek gevoelig voor Uv-straling, waardoor de peeling gedurende het gehele jaar toegepast kan worden. Maar let op, de huid is wel gevoeliger voor zonverbranding omdat er laagjes dode huidcellen verwijderd zijn. Het is een must om de huid te beschermen met een spf-30+.

60 min  |  € 95,- 

Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.

Kuur

Bio peel kuur 3 x  € 255,-

Bio peel kuur 6 x  € 510,-

interval van 7- 14 dagen

Herbal Peel
Deze groene kruidenpeeling bevat een natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. De spirulina alg op zich bevat al 11 vitaminen, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze voedingsstoffen zijn makkelijk opneembaar door de huid, waardoor de Herbal Peel een intensieve voeding boost geeft aan de huid. Daarnaast heeft de Herbal Peel een sterk ontgiftende werking. De Herbal Peel wordt voornamelijk ingezet bij indicaties zoals rimpelvorming, verslapping en verstopte poriën.


Pumpkin Peel
De Pumpkin Peel bevat een verhelderende en verwekende mix van pompoen fruit extract, limoengras en bromelaïne. Deze peeling heeft een sterk enzymatische werking en zit boordevol mineralen, vitamine A en C en een vitamine B complex. De Pumpkin Peel is ideaal voor de behandeling van hyperpigmentatie, een verhoornde huid of een dikke/stugge huid met weinig doorbloeding.


Amino Acid Peel
Een mix van plant- en fruit extracten die gezamenlijk alle 20 aminozuren bevatten, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf aan kan maken. Aminozuren zijn de bouwstenen van het leven en daarom essentieel voor een gezonde huid welke zichzelf kan herstellen en regenereren. De Amino Acid Peel is ideaal voor de gevoelige huid, bij een huid met puistjes, schilfering en roodheden.