Anti-Cellulitemassage.

Wat is Cellulite? De term cellulite verwijst naar de hobbels, bobbels en deukjes in de huid en komt het meest voor op heupen, bovenbenen en billen. Deze knobbeligheid wordt veroorzaakt door verstopte vetcellen die samen klonten. Hierdoor wordt de bloedsdoorloop verhinderd waardoor verklevingen van de huid ontstaan. Dit heeft als gevolg dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Cellulite is in grote mate erfelijk. Behalve genetische aanleg spelen ook hormonen een grote rol bij het ontstaan van cellulite. Vooral het vrouwenhormoon Oestrogeen.

Door het toepassen van bindweefselmassage wordt de bloedsdoorloop gestimuleerd waardoor er weer een gezonde stofwisseling ontstaat en afvalstoffen het lichaam verlaten en voedingstoffen beter opgenomen worden.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie heeft u 12 – 18 behandelingen nodig om het maximale resultaat te krijgen. Voor het maximale resultaat dient u 2 á 3 keer per week behandeld te worden.

Bindweefselmassage kan tevens ook toegepast worden bij:

  • Slechte doorbloeding
  • Oedeem ( overmatige ophoping van vocht )

Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt kan het lichaam tijdens de massage soms wat pijnlijk aanvoelen.

Duur massage: 60 minuten

masseren_1
yoga
lelietje