Acties/ Seizoensbehandeling

LET IT GLOW

75 min. |  € 120,-

Met de herfst- en winterdagen in aantocht, hebben we deze behandeling speciaal ontworpen om je huid te laten schitteren als nooit tevoren. Vergeet de grijze luchten en koude temperaturen, want met onze Seizoensbehandeling wordt je huid een stralend middelpunt, perfect voor de aankomende feestdagen.

Deze verwennerij begint met een uitgebreide reiniging gevolgd door een zachte microdermabrasie om dode huidcellen te verwijderen en je huid voor te bereiden op de volgende stappen. Daarna komt het hoogtepunt: een luxueus sheetmasker, doordrenkt met een serum dat speciaal is afgestemd op jouw unieke huidtype. Terwijl het masker zijn magie doet, kun je volledig ontspannen.

Maar dat is nog niet alles. We sluiten deze behandeling af met een zalige Balinese hoofd- en nekmassage. Laat alle spanning en stress van je afglijden, geniet van een totale ontspanning. Je zult je als herboren voelen.

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op de prachtige Glow die je verdient. Maak een afspraak voor onze Seizoensbehandeling en omarm het koude weer en de komende feestdagen met een stralende huid en een glimlach op je gezicht. Bij MGbeauty draait alles om jou en je natuurlijke schoonheid.